Anna, 15 jaar is danseres bij Shine Houten
Anna, 15 jaar is danseres bij Shine Houten Tushar Changoer

Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht lanceert: Kies je Kunst Houten

14 juli 2021 om 14:24 Podiumkunsten Deel je nieuws

Woensdag 14 juli lanceert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht ‘Kies je Kunst Houten’, een reeks van 10 korte video’s waarin jongeren uit Houten vertellen over hun passie op het gebied van kunstbeoefening. Met als doel om meer kinderen/jongeren enthousiast te krijgen voor de kunstbeoefening. Met daarbij de boodschap van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht dat het lesgeld geen belemmering hoeft te zijn. Kies je Kunst Houten is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van de gemeente Houten.

Dansen bij Shine

De video’s van ‘Kies je Kunst Houten’ worden gemaakt door choreograaf Tushar Changoer in samenwerking met Jeugdpas Sport & Cultuur Utrecht en Stichting Shine Houten. In de eerste video zien we Anna, 15 jaar en danseres bij Shine Houten. Bekijk hier de video:  www.jeugdfondssportencultuur.nl/houten.

Over het Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor sporten of cultuur zoals voetbal, dans, judo, kickboksen, muziek. De contributie of het lesgeld wordt direct betaald aan de club of culturele lesgever waar het kind lid van wordt of op les gaat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is onderdeel van Sam&.

Anna, 15 jaar, is danseres bij Shine Houten
advertentie
advertentie