Webinar voor Houtense ondernemers met vragen over coronacrisis Donderdag 25 maart, 19.30-21.00 uur

21 maart 2021 om 21:08 Zakelijk Deel je nieuws

De coronacrisis raakt veel ondernemers. En die hebben daar – misschien net als u – veel vragen over.

Voor welke steunpakketten kom ik in aanmerking? Van welke financiële regelingen kan ik gebruik maken? Met wie kan ik sparren over aanpassingen in mijn bedrijfsvoering? Hoe hebben andere ondernemers dat aangepakt?

Over deze en andere vragen gaat het tijdens een webinar op donderdag 25 maart van 19.30-21.00 uur. De online bijeenkomst voor ondernemers uit de gemeente Houten is een initiatief van de gemeente, Ondernemend Houten en VNO/NCW Midden.

Expert Gert-Jan Jansen op de Haar (Economic Board Utrecht, zelf oud-ondernemer) gaat in op veelgestelde vragen die binnenkomen bij de Kamer van Koophandel, Ureca, het ondernemersklankbord en het loket van de regionale sociale dienst. Denk hierbij aan vragen over gemeentelijke regelingen, zoals de TOZO of kredieten. Maar uiteraard is er ook ruimte voor uw specifieke vragen en signalen. Na de bijeenkomst weet u waar u moet zijn, en weten wij wat er leeft en speelt.

Aanmelden

Meld u aan voor de webinar met een mail naar jeroen.zwart@houten.nl. Noteer in uw mail alvast uw belangrijkste vraag zodat wij die in het programma kunnen opnemen. In reactie ontvangt u een link voor deelname aan de webinar via MS Teams.

Graag tot 25 maart! Dit bericht delen in uw netwerk wordt erg gewaardeerd.

advertentie
advertentie