Rolschaatsen met Jongerenwerk van 'van Houten&co'
Rolschaatsen met Jongerenwerk van 'van Houten&co' René van den Brandt

Eindejaarsactiviteiten jongerenwerk ‘van Houten&co’

24 december 2020 om 15:26 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Heb jij al gezien dat er in Jongerencentrum Enter een aantal activiteiten voor jongeren tussen 10 en 23 jaar, in goed overleg tussen ‘van Houten&co’ en de gemeente, wel door mogen gaan?

Geef je bijvoorbeeld op voor ons Fifa ’20 Toernooi: wie is de beste digitale voetballer? Dit toernooi is online en kun je vanuit je eigen luie stoel meespelen op 30 december.

Op 31 december ben je tussen 14.00 – 17.00 uur welkom bij de silent disco tijdens Oudjaarsdag in Enter. We spelen spelletjes en eten oliebollen. Deelname voor dit alles is gratis! Meld je snel aan via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl, want VOL=VOL! Alleen jongeren die van tevoren aangemeld zijn, kunnen deelnemen. Uiteraard vinden alle activiteiten plaats in kleine groepen.

Na de vakantie is het Jongerencentrum Enter weer open op woensdag, donderdag en vrijdag. Meld je aan en kom langs! Maar je vind ons ook dichterbij in je eigen wijk. Op dinsdag zijn we om 15.00 uur bij De Plantage en op woensdag om 14.00 uur bij De Velduil. Op donderdag kun je ons om 15.00 uur vinden bij Wereldwijs en ook op vrijdag vanaf 15.00 uur bij De Spin aan het Staatsspoor.
 

Volg ons ook op Instagram/jc.enter en hou alle updates over de geplande en nieuwe activiteiten in de gaten! Het jongerenwerk is onderdeel van ‘van Houten&co’, www.vanhoutenenco.nl, tel. 030 – 7001 500. 

advertentie
advertentie