Gratis Ontwikkeladvies van de overheid
Gratis Ontwikkeladvies van de overheid Semfer

Gratis Loopbaanadvies

23 november 2020 om 09:32 Overig Deel je nieuws

Ben je werk aan het zoeken? Raak je je jouw baan mogelijk binnenkort kwijt als gevolg door de coronacrisis? Sta jij op een kruispunt in je loopbaan? Wil jij wat anders, maar weet nog niet wat? Wil jij je bijvoorbeeld eens vrijblijvend oriënteren op de arbeidsmarkt? Of wil je verder ontwikkelen in je huidige werk? Hierbij bied ik je hulp en advies aan. Dat kan nu, de overheid betaalt dit voor je. Ofwel het is gratis!

Schrijf je nu in voor het Gratis Ontwikkeladvies vanuit de overheid. Het is als basis om je een stap vooruit te helpen in je loopbaan of zoektocht.
Om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken. En natuurlijk ook in je huidige werk je te ondersteunen. Aanvullend bied de overheid namelijk ook gratis scholing aan.

Wat zit er in dit pakket:

- Minimaal 4 uur begeleiding
- Met een arbeidsmarktscan en ontdek waar jouw kansen liggen
- Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je talenten/vaardigheden zijn, wat je kunt en wat je wilt
- Een concreet plan voor de arbeidsmarkt en persoonlijk actieplan
- En een extra bonus

Het traject start vanaf 1 december 2020. Dan wordt deze subsidie vanuit de overheid via ‘NL Leert Door' weer aangeboden. Het is voor iedereen vanaf 18 - 67 jaar. Dat is ongeacht je achtergrond - of je nu werkzoekenden bent, nog werkend, zzp'er bent of als uitzendkracht. Jij kunt hier aan meedoen.

Aanmelden
Het aantal adviezen is nog maar beperkt beschikbaar. De interesse in augustus was al heel groot. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismaking bij erkend loopbaancoach Ton Kasteleijn dan kun je na 1 december 2020 ook starten.
Hij zorgt ook voor de administratieve handeling en de subsidieaanvraag. Meer info en aanmelden: www.semfer.nl of info@semfer.nl

advertentie
advertentie