Celine Mangroe-Wanders
Celine Mangroe-Wanders Celine Mangroe-Wanders

NIEUW: Coaching op Leefstijl (CooL) in Houten

1 september 2020 om 10:12 Activiteiten Deel je nieuws

Wilt u uw overgewicht te lijf? Vanaf 26 oktober 2020 biedt Celine Mangroe-Wanders in samenwerking met ZoHealthy Coaching op Leefstijl aan. Iedereen die blijvend gewicht wil verliezen door het aanpassen van zijn of haar leefstijl kan zich hiervoor aanmelden.

Op het moment heeft bijna de helft van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht. En deze groep wordt  steeds groter. Bij overgewicht en obesitas (ernstig overgewicht) is er te veel overtollig vet in het lichaam opgeslagen wat leidt tot meer gezondheidsrisico’s. Vaak hebben mensen met overgewicht er al van alles aan gedaan om gewicht te verliezen, maar blijkt het moeilijk om dit vol te houden. Judith Leefstijlexpert kan u hierin 2 jaar begeleiden om uw leefstijl blijvend te veranderen .

Hierbij maakt Celine Mangroe-Wanders gebruik van Coaching op Leefstijl, één van de Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLI’s). Dit programma is voor volwassenen met een BMI vanaf 30 én voor volwassenen met een BMI vanaf 25 in combinatie met een gewicht gerelateerd gezondheidsrisico zoals een verhoogd risico op diabetes type 2 en/of hart- en vaatziekten.

Het totale programma duurt 2 jaar. Jaarlijks heeft u 4 individuele gesprekken en 8 groepsbijeenkomsten met een leefstijlcoach. Samen met u maakt de leefstijlcoach een realistisch behandelplan om blijvend gewicht te verliezen. Dit plan sluit volledig aan bij uw wensen, interesses én mogelijkheden. Andere zorgverleners die mogelijk bij de begeleiding betrokken kunnen worden zijn een diëtist, fysiotherapeut, praktijkondersteuner GGz of beweegcoach.

Op maandagavond 26 oktober 2020 start zij met dit Cool-traject in Houten. Er zijn nog een paar plekken open. Samen met u streven we naar een gezond gewicht waarbij u zich sterker en beter voelt.

De kwaliteit van het programma staat bij Celine Mangroe-Wanders hoog in het vaandel. De leefstijlcoach is opgeleid en gekwalificeerd om u optimaal te begeleiden in dit traject en is lid van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Het programma voldoet hiermee aan de zorgstandaarden in Nederland. De kosten voor de leefstijlcoach worden volledig vergoed vanuit uw basisverzekering en hebben geen invloed op uw eigen risico.

Wilt u meer te weten komen over de leefstijlcoaching? Bekijk de website www.leefstijlcoach-celine@jimdosite.com voor meer informatie.

///////////////////////////////////////      Einde persbericht

advertentie
advertentie