Aankondiging CNH 2021
Aankondiging CNH 2021 Willem van Rooij

Cultuurnacht 2020 definitief gecancelled

7 augustus 2020 om 14:27 Podiumkunsten Deel je nieuws

De Cultuurnacht, een jaarlijks terugkerend fenomeen in Houten, stond dit jaar gepland op zaterdag 28 maart. Echter door de komst van het Covid-19 virus kon dit evenement op die dag geen doorgang vinden, waarbij het evenement mogelijk verplaatst zou worden naar 24 oktober 2020 (de nacht dat de klok een uurtje extra geeft aan de genieters). Maar ook op deze datum ziet het bestuur geen mogelijkheid om het evenement op een verantwoorde wijze te organiseren.

Daarom heeft het bestuur moeten besluiten de 15e Cultuurnacht te verplaatsen naar 27 maart 2021.

"Het karakter en de uitvoering zoals wij die in de laatste jaren hebben opgebouwd valt nu niet te realiseren" - Bestuur van Stichting Cultuurnacht

De Cultuurnacht heeft de ruimte nodig om alle 3500+ bezoekers te kunnen laten genieten van de vele optredens. Samen luisteren en kijken naar de acts, maar ook het dansen; het feesten; het genieten, het (her)ontmoeten, horen allemaal bij het vieren van de nacht. Met de huidige regels van het RIVM is dit alles niet mogelijk. 

Het thema ‘75 jaar bevrijding’ was al voorbereid en gerepeteerd door de gezelschappen, maar de Cultuurnacht kan hen dit jaar helaas geen podium geven.

Wij bedanken alle artiesten, locatiehouders, sponsoren en vrijwilligers voor het vertrouwen dat men ons heeft gegeven en wij zien uit naar een mooie editie van de Cultuurnacht op 27 maart 2021.

Namens het bestuur van Stichting Cultuurnacht
John van Wijngaarden, voorzitter

advertentie
advertentie