Jantine Kriens
Jantine Kriens VNG communicatie

9e Arie Groenevelt lezing gaat niet door op 30 maart

13 maart 2020 om 09:03 Maatschappelijk Deel je nieuws

De laatste dagen heeft de PvdA Houten de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden. We hadden goede hoop dat de 9e Arie Groenevelt lezing van 30 maart gehouden door Jantine Kriens (oud directeur VNG) gewoon door kon gaan. Vanwege de maatregelen van de regering en de RIVM om de verspreiding van het virus in te perken, de richtlijnen van het Partijbureau van de PvdA en ons eigen gezonde verstand, zijn we genoodzaakt de lezing te annuleren. Het is uitstel, geen afstel.
Het thema voor de lezing van dit jaar ‘Zorgen voor elkaar’ over de omvangrijke hervorming van de verzorgingsstaat en de rol van de overheid is actueler dan ooit!
We gaan op zoek naar een alternatieve datum en hopen over enkele weken of maanden de lezing alsnog door te kunnen laten gaan. De nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Het is een uitzonderlijke situatie waar we mee te maken hebben. We moeten er alles aan doen om dit virus het hoofd te bieden. Nuchter, verstandig en betrokken. Laten we daarom ook een beetje op elkaar en ons zelf letten.

advertentie
advertentie