Dinsdagmiddag ontmoeting in De Meerkoet

5 maart 2020 om 17:36 Activiteiten Deel je nieuws

Iedere dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur is er in Wijkwerkplaats De Meerkoet een open inloop. Vanaf dinsdag 3 maart worden er tijdens deze inloop extra activiteiten georganiseerd. Naast deze activiteiten kun je ook gewoon (blijven) komen om iets te drinken en een praatje te maken.

 

De eerste dinsdag van de maand is er een creatieve inloop. Neem je eigen spullen mee en werk aan je eigen werkstuk terwijl je gezellig contact hebt met anderen.

De derde dinsdag van de maand staat in het teken van samen lunchen.  De lunch is tussen 12.30 en 13.30 uur. Na de lunch is er inloopmogelijkheid tot 15.00 uur. De lunch kost 3 euro p.p. en aanmelden vooraf is verplicht.

Op de laatste dinsdag van de maand is het spelletjesmiddag. Kom gezellig spellen spelen met je buurtgenoten! Er zijn spellen aanwezig maar zelf een spel meenemen mag altijd.

De andere dinsdagen is er een open inloop waar je kunt binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje. Tijdens alle inloopmiddagen is een gastvrouw- of heer aanwezig die gasten verwelkomt en zorgt voor de koffie en thee.

Heb je zin om mee te doen? Loop dan gerust binnen op dinsdagmiddag. Wijkwerkplaats De Meerkoet is een locatie van ‘van Houten&co’ en vind je aan de Moerkoetweide 39.

Behalve de lunch is deelname gratis. Voor koffie en thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie of aanmelden voor de lunch kun je terecht bij Annekee Bosveld, opbouwwerker bij ‘van Houten&co’, e-mail: a.bosveld@vanhoutenenco.nl of per telefoon: 030-7001535.

advertentie
advertentie