(K)ook voor jou Vegan

24 oktober 2019 om 14:34 Activiteiten Deel je nieuws

Op woensdag 13 november om 18.00 uur vind in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld de kookworkshop ‘(K)ook voor jou Vegan’ plaats. Hier leer over lekkere veganistische recepten en welke ingrediënten je allemaal kunt gebruiken, om vervolgens natuurlijk met z’n allen van het eindresultaat te genieten.

 

Veganistisch eten is niet alleen goed voor de aarde maar ook gezond en heel erg lekker. Met pure ingrediënten zoals fruit, groenten, noten, zaden, peulvruchten en granen blijf je niet alleen aardig voor je jezelf maar ook voor de aardbol. Wil je inspiratie opdoen voor veganistische recepten die milieuvriendelijk zijn en waar geen dierlijke producten in worden gebruikt, dan is dit de kookworkshop voor jou!

 

Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.

advertentie
advertentie