2023 © Wilde Cichorei | Atelier Annette van der Swaluw
2023 © Wilde Cichorei | Atelier Annette van der Swaluw Atelier Annette van der Swaluw

Tekenworkshop: 1001 tinten PAARS met slechts 6 kleurpotloden

dinsdag 5 maart 2024 11:00 tot 13:00

In deze tekenworkshop voor gevorderden gaan we de kleur PAARS onderzoeken. Met hoeveel kleuren paars ben je bekend? Waar vinden we de kleur paars het meeste terug? Wanneer begint voor jou paars en wanneer vind je iets niet meer paars? Daarnaast gaan we met slechts 6 kleurpotloden 1001 tinten paars mengen. Je krijgt instructies hoe je  dit doet en uiteraard ga je dit ook zelf uitwerken. Paars is één van de moeilijkste kleuren om goed te mengen met kleurpotlood. Al snel komen we uit op bruinige tinten. Bij groen noemen we dit ‘mossig’ of ‘olijfgroen’, maar hoe zit dat bij paars? Ga mee de uitdaging aan! Spreekt de workshop je aan, maar twijfel je of je jezelf ‘gevorderd’ vindt, twijfel dan niet om even contact op te nemen. 

Wanneer? Dinsdag 5 maart 2024

Waar? Gravenborch 56 te Houten

Hoe laat? Van 11:00 tot 13:00 uur

Kosten? € 27,-

Maximum aantal deelnemers? 4

Voor informatie en/of aanmelding: https://annettevanderswaluw.nl/1001tintenpaars

Locatie