Alzheimer Trefpunt Houten over jonge mensen met dementie

maandag 11 maart 2024 19:30 tot 21:00

Maandagavond 11 maart staat het Alzheimer Trefpunt Houten in het teken van jonge mensen met dementie. Is dat anders dan oudere mensen met dementie? Hoe herken je de signalen van een beginnende dementie op jongere leeftijd? Hoe zorg je voor behoud van functies zo lang mogelijk?

Deze vragen en andere van de bezoekers beantwoorden casemanager Linda van Lavieren en Susanne Holtman, persoonlijk begeleider dagbehandeling. Bij ZorgSpectrum werken zij met jonge mensen met dementie. Zij delen hun ervaring en geven informatie over de vormen van dementie, de voorzieningen in de omgeving en ondersteuning van de mantelzorg. 

Het Alzheimer Trefpunt Houten is een ontmoetingsplek voor iedereen die te maken heeft met dementie op de tweede maandagavond van de maand in Het HaltnaHuis. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 en eindigt rond 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig, de toegang is vrij. Meer informatie: Wendy Werner, coördinator, tel. 06-41812112 of mail: w.werner@alzheimervrijwilligers.nl.

Locatie