Leer Houtbranden

zaterdag 30 september 2023 14:00 tot 16:30

The Work-Shop (Spoorhaag 101, Houten) organiseert op zaterdagmiddag 30 september een workshop waarin je leert hoe je met een brandpen hout graveert. Allereerst kies je een brood- of borrelplank uit. Dan ga je een eigen ontwerp tekenen of je maakt je keuze uit een van de mooie sjablonen. Dit kan een tekst en/of (abstracte) lijntekening zijn.

Docent Miranda leert je vervolgens hoe je je ontwerp overbrengt op de plank en hoe de houtbrandpen werkt. Nu is het een kwestie van even oefenen, de lijnen natrekken en vlakjes inkleuren.

Je gaat naar huis met een unieke plank voor eigen gebruik of om cadeau te geven!

In de prijs inbegrepen zijn alle materialen, koffie, thee en lekkers.

Pyrografie is, evenals veel andere handwerktechnieken, ontspannend. Het vraagt al je aandacht en je ziet stap voor stap je vorderingen, wat rustgevend werkt. Iedereen is welkom, ook jongeren vanaf twaalf jaar. 

Deze workshop is ook als groepsuitje te boeken via https://the-work-shop.nl/.

Locatie