Interactief seizoensslot Alzheimer Trefpunt Houten

maandag 12 juni 2023 19:30 tot 21:00

Trainingsacteur  Josee Goes laat de bezoekers van het Alzheimer Trefpunt Houten op 12 juni door verhaal en spel  ervaren dat ‘vragen=plagen, testen=pesten’ onbewust  vaak realiteit is in de omgang met mensen met dementie.  De stress die daardoor al snel optreedt, wordt veroorzaakt door het beschadigde brein. Josee is bekend van de trainingen die zij geeft bij VanHouten&Co over dit onderwerp. Deze avond zal zij kort de werking van het brein toelichten, zodat de bezoeker beter begrijpt wat het effect van prikkels is. Vanuit haar jarenlange ervaring zal Josee op speelse wijze in een positieve sfeer handvatten bieden hoe beter om te gaan met mensen met dementie. Bezoekers zullen naar huis gaan met praktische tips.

Tijdens deze interactieve, gezellige afsluiting van het seizoen Alzheimer Trefpunt Houten is iedereen van harte welkom die betrokken of geïnteresseerd is.

Wanneer/waar? 

Maandagavond 12 juni om 19.30 uur, Het Haltna Huis, Het Kant 193, Houten. Koffie en thee is er vanaf 19.10 uur, het programma eindigt rond 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Meer informatie: Wendy Werner, tel. 06-41812112


Locatie