Yoga in Schalkwijk
Yoga in Schalkwijk J. Schotsborg / M. de Boer

Yoga Nidra & Klankschalen

vrijdag 26 mei 2023 19:00 t/m 20:30

Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen.

Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. Je bewustzijn komt tussen waken en slapen in met alle aandacht voor luisteren en voelen.

De ontspanning in Yoga Nidra is heel diep en staat gelijk aan 3-4 uur slaap. Yoga Nidra zorgt voor een beter contact met je zelf en kan je helpen in periodes van stress, vermoeidheid of slecht slapen.

De les wordt begeleid door klankschalen en andere etnische instrumenten. De trillingen van de klanken resoneren met jouw eigen unieke trilling. Je zakt weg in een diepe meditatieve staat waar je inzichten en heling kunt vinden. Je hart gaat open, je gedachten komen tot rust en energie gaat stromen. Oude pijn en angst kunnen worden losgelaten en emoties getransformeerd.

Meer informatie en aanmelden: www.yogaschalkwijk.nl

Locatie