Soms zijn er aparte dingen om te repareren...
Soms zijn er aparte dingen om te repareren... RepairCafé Houten

RepairCafé open!

zaterdag 8 april 2023 10:00 t/m 13:00

Heeft u een defect koffiezetapparaat, stofzuiger, pc, telefoon, printer, klok, kledingstuk, lamp ...? Zaterdag 8 april opent het RepairCafé om 10.00 uur in het cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, weer haar deuren. Tot uiterlijk 13:15 uur kunt u één artikel aanbieden. Om 14.00 uur sluiten we. Een team van enthousiaste vrijwilligers probeert dan samen met u het meegebrachte artikel te repareren. U bespaart geld en het is beter voor het milieu. Dit onder het motto: Weggooien, mooi niet!

In principe wordt er kosteloos gerepareerd. Indien er een onderdeel nodig is zult u zelf voor het onderdeel moeten zorgen. Een vrijwillige bijdrage wordt altijd op prijs gesteld. 

Locatie