Marc Meets Sid Hille en Ineke Vandoorn

zaterdag 22 april 2023 20:30 t/m 22:45

De Fins-Duitse pianist en componist Sid Hille geeft sedert 15 jaar elke week een geïmproviseerd pianoconcert in de Temppeliaukio kerk in Helsinki. Vorig jaar speelden zangeres Ineke Vandoorn en Marc met hem in deze bijzondere ‘rots’- kerk en besloten Sid naar Nederland te halen. Lyriek, emotie en verstilde momenten in dit geïmproviseerde meditatieve concert.

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. In de zevende editie van de serie Marc Meets nodigt hij je opnieuw uit in zijn ‘theater’-huiskamer, in Aan de Slinger in Houten, om zijn muzikale vrienden aan je voor te stellen. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen. Marc werd onlangs verkozen bij de top 10 beste akoestisch gitaristen van de Benelux.

Locatie