De Poster van PaleoTime-NL 2023
De Poster van PaleoTime-NL 2023 credits: PaleoTime-NL

Grootste fossielenbeurs van Nederland komt naar Houten

zaterdag 22 april 2023 10:00 t/m 17:00

Zou je graag eens een echt dinosaurusbot willen vasthouden? Of willen voelen hoe zwaar een mammoetkies weegt? Heb je vragen over fossielen die je op vakantie hebt gevonden? Kom dan op 22 april naar het PaleoTime-NL 2023 International Fossil Event in de Expo Houten, en ontdek alles wat je wilt weten over dino’s en fossielen.

PaleoTime-NL is het grootste paleontologische evenement van Nederland, speciaal voor dinosaurus-fans, fossielenverzamelaars en paleontologen, met een fossielenbeurs, boeiende lezingen over dinosaurussen en mammoeten, infostands van musea en verenigingen, preparatie-demonstraties en nog veel meer. De jongste bezoekers kunnen bovendien deelnemen aan de speciale kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten en microscopisch fossielen zoeken. Kom jij ook?

Kijk voor tickets en informatie op de website www.paleotime.nl

Locatie