In één dag een boost geven aan je relatie

zaterdag 15 april 2023 10:00 t/m 17:00

Investeer in je relatie en kom naar ‘A Day Together’ in de Lichtboog

Op 15 april om 10.00 uur ben je als stel van harte welkom bij ‘A day Together’ in de Lichtboog aan de Kruisboog 22 te Houten. Wil je een dag samen uit en investeren in je relatie, meld je dan aan bij info@familylife.nl. 

‘A Day Together’ is een leuke en leerzame dag uit voor jou en je partner. Deze dag is breed toegankelijk voor iedereen, of je wel getrouwd bent of (nog) niet, of het goed gaat in je relatie of wat minder. Er worden korte presentaties gegeven over praktische onderwerpen als communicatie, de talen van de liefde en conflicthantering. Hier praat je samen met je partner over door. Uiteraard wordt er voor een heerlijke lunch en een hapje en drankje gezorgd. 

Tijd voor elkaar

Het hebben van een sterke relatie met je partner is geen toeval. Het is een bewuste keuze om hierin te investeren. Door de eindeloze lijst van dingen die ‘moeten’ gebeuren, schiet het er vaak bij in om tijd voor elkaar te nemen. Dat is één van de grootste vijanden voor een goede relatie. Kom naar ‘A Day Together’ en ga weer op zoek naar de klik die jullie hadden in het begin of groei door naar een diepere verbinding. Deze dag wordt georganiseerd door de Lichtboog met input vanuit FamilyLife.

Hoe ziet deze dag eruit

‘A Day Together’ start om 10 uur met koffie/thee en gebak. Hierna volgen er korte presentaties over de onderwerpen ‘begrijpen we elkaar’ en ‘naar elkaar toegroeien’. Aan de hand van het werkboek ga je als stel na elke presentatie in gesprek met elkaar. Tijdens de uitgebreide lunch krijg je tijd om te ontspannen en gezellig samen te eten. Na de lunch volgen de onderwerpen conflicten oplossen, elkaar liefhebben en groeien in intimiteit. Aan het eind van de dag toasten we op jullie relatie. 

FamilyLife

FamilyLife werkt samen met kerken en helpt stellen te bouwen aan gezonde relaties; met elkaar, binnen het gezin en met God. Meer informatie vind je op FamilyLife.nl of bel Peter van Genderen op 06-22043903. 

Locatie