Man krijgt uitleg over gebruik computer
Man krijgt uitleg over gebruik computer Shutterstock

Digi-inloop Bibliotheek Houten-Centrum

dinsdag 11 april 2023 13:30 t/m 15:30

Heb je een vraag over je computer, smartphone of tablet, bijvoorbeeld over bestanden verplaatsen, videobellen, whatsapp, e-mailen? Of heb je andere vragen over je laptop, tablet of smartphone? Kom dan langs bij de digi-inloop. Deelname is gratis.

De digi-inloop vindt plaats in de Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158. Elke dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur. Het is handig als je je eigen apparaat meeneemt.

De Bibliotheek biedt ook beginnerscursussen voor werken met de computer en het internet en werken met de digitale overheid. Bij interesse of vragen, neem contact op met Mascha Sillevis van de Bibliotheek via telefoonnummer 06-10995521.

Locatie