Afbeelding
Foto: Rob FIfis

Open inloop FabLab Houten voor 3D printen en lasersnijden

zaterdag 1 april 2023 10:00 t/m 13:00

Op zaterdagochtend 1 april is er van 10 tot 13 u weer Open Inloop bij FabLab Houten.

Iedereen kan weer komen uitproberen bij dé digitale werkplaats van Houten. 

Maak je eigen 3D-ontwerp en print het, of maak en 2D ontwerp voor lasersnijden of -graveren. Heb je al een eigen ontwerp en wil je dit omzetten in een tastbaar product? Kom ook dan naar de Open Inloop. We gaan er vanuit dat je zelf weet hoe je de machine moet bedienen, maar hulp is aanwezig.

FabLab Houten is een initiatief van TinkerinQ.nl. Kijk voor de voorwaarden en definitieve openingstijden op Tinkerinq.nl bij ‘FabLab Houten’.

Je vind ons FabLab op Dijkhoeve 1, te Houten.

Kom 3D-printen en/of lasersnijden bij FabLab Houten.

Doel van FabLab Houten is om het digitaal creërend vermogen van mensen in Houten e.o. te bevorderen. Thuis, of met de in het FabLab aanwezige programma’s, ontwerp je producten die je door onze computergestuurde machines tegen een symbolisch tarief gaat maken. Bij FabLab Houten deel je kennis, ervaring en ontwerpen met elkaar en met ons. Dit heet ook wel ‘Personal Fabrication’. Iedereen kan het doen en het maakt het mogelijk om met elkaar vorm te geven aan de wereld van morgen.

Locatie