borrelplank met epoxy
borrelplank met epoxy Marja Macville

Workshop Epoxygieten

vrijdag 3 november 2023 19:30 tot 21:30

Na een korte introductie over epoxyhars en waar je tijdens het verwerken op moet letten, stel je een kleurenpalet samen. Dan ga je mengen. Epoxy is een kunsthars met zeer diverse mogelijkheden. Epoxy bestaat uit een vloeibare basiscomponent (hars) en een vloeibare verharder. Na menging van beide elementen zal het materiaal uitharden tot een hard, waterdicht materiaal. Epoxy is voedselveilig, warmtebestendig en makkelijk schoon te maken. We mengen kunsthars met acrylverf.

Na het mengen gaan we een borrelplank of koperen dienblad ingieten. Nu wordt het pas spannend, want epoxy vloeit prachtig. Je kunt je kleuren in elkaar over laten lopen, laten uitwaaieren en cellen creëren. Miranda laat voorbeelden zien en doet alle stappen voor. Het resultaat is altijd verrassend en uniek!

Wanneer je tevreden bent met je creatie blazen we de bellen uit de hars en geven we je kunstwerk een etmaal om te drogen. Je kunt het dus later in de week komen ophalen. Verzenden is bespreekbaar. 

In de prijs inbegrepen zijn alle materialen, borrelplank en koffie, thee en lekkers. Voor het dienblad betaal je een meerprijs van € 10. Scroll naar de juiste optie op het inschrijfformulier.

Deze workshop is ook te boeken als groepsarrangement (zes personen of meer) ’s avonds en in het weekend. 

Locatie