Afbeelding
Daan Kooiman, Studio Frameworks

Leerlingen van Oosterlicht College en 1330 nodigen buurtbewoners uit voor inspirerende gesprekken.

woensdag 22 november 2023 13:00 tot donderdag 23 november 16:00

Op 22 en 23 november organiseert 1330 samen met leerlingen van het Oosterlicht college in Nieuwegein inspirerende bijeenkomsten waarin ze in gesprek gaan met mensen uit de buurt. Komt u ook?

1330 heeft samen met het Oosterlicht College een bijzonder MDT-traject (Maatschappelijke Diensttijd) opgezet. Binnen dit traject krijgen leerlingen trainingen in gespreksvaardigheden en ontwikkelen zij unieke gesprekskaarten, over onderwerpen die hen bezighouden. Door deze trainingen leren de leerlingen onder andere effectief communiceren met mensen buiten hun eigen sociale kring. Tijdens de bijeenkomsten op 22 en 23 november krijgen de leerlingen de kans om de opgedane vaardigheden in de praktijk te brengen. Deze bijzondere dagen bieden een unieke gelegenheid voor buurtbewoners om de leerlingen te ontmoeten en om deel te nemen aan verrassende gesprekken. 

De gesprekken vinden plaats op het Oosterlicht College in Nieuwegein. Iedereen is van harte welkom en deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van 1330: https://1330.nl/evenement/mdt-bijeenkomsten-oosterlicht-college-nieuwegein/.