Yin Yoga Nidra & Klankschalen
Yin Yoga Nidra & Klankschalen J. Schotsborg Fotografie

Workshop Yin Yoga Nidra & Klankschalen

zondag 19 november 2023 10:30 tot 12:00

In deze XL les wordt Yin Yoga gecombineerd met de diepe ontspanning van Yoga Nidra.

We starten de les met een aantal Yin houdingen. Yin Yoga is gericht op het ontspannen van de spieren en het dieper liggende bindweefsel. Door de houdingen lang aan te houden (3-5 min) heb je tijd je grenzen te verkennen en te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Het bindweefsel wordt langzaam gerekt en gehydrateerd en de gewrichten versoepelen.

Het tweede deel bestaat uit Yoga Nidra waarmee je in een diepe staat van ontspanning wordt gebracht. Je ligt op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Je geest blijft alert terwijl je lichaam in diepe rust is.Het doel van Yoga Nidra is het leren omgaan met prikkels en tegelijkertijd in rust blijven.

De Yoga Nidra wordt begeleid door Klankschalen en andere etnische instrumenten. De klanken en trillingen van de instrumenten nemen je mee op een reis naar diepe ontspanning, inzicht en heling.

Meer informatie: www.yogaschalkwijk.nl

Locatie