resin art
resin art Miranda Renders

Sieraden maken van epoxy

woensdag 25 oktober 2023 19:30 tot 21:30

In The Work-Shop maak je je eigen sieraden van epoxyhars. In twee uur krijg je uitleg over de materialen, ontwerp en creëer je vervolgens twee sieraden. Denk hierbij aan een bedel op een armband, een ring, hanger of oorbellen. Je kunt dit doen met malletjes, maar je leert ook hoe je een vrije vorm kunt maken. 

Voor het maken van sieraden en andere kleine objecten werken wij met zogenaamde UV epoxy. Dit vanwege de snelle verwerkingstijd. Je kunt hiermee een sieraad in dunne laagjes opbouwen. In de verschillende laagjes verwerk je allerlei leuke materialen. Zo creëer je een leuk 3D effect. Epoxy is een kunsthars met zeer diverse mogelijkheden. Voor wie met kleur wil werken is mengen met acrylverf mogelijk. Handschoenen zijn beschikbaar.

Miranda laat voorbeelden zien en doet alle stappen voor. Het resultaat is altijd verrassend en uniek!

Aan het einde van de workshop zijn je zelfgemaakte sieraden klaar om mee te nemen en heb je alle kennis om ook thuis aan de slag te kunnen!

In de prijs inbegrepen zijn alle materialen en koffie, thee en lekkers. 

Deze workshop is ook te boeken als groepsarrangement (zes personen of meer) ’s avonds en in het weekend. 

Locatie