ecosysteem
ecosysteem Miranda Renders

Eco-systeem

donderdag 19 oktober 2023 19:00 tot 21:30

Kom in The Work-Shop je eigen ecosysteem maken, een groen minituintje in een afgesloten pot. Je leert hoe een ecosysteem werkt, welke planten zich er goed thuis voelen en hoe je het geheel kunt onderhouden. Of beter gezegd, hoe weinig onderhoud een ecosysteem eigenlijk vereist.Naast dat je kennis opdoet over planten en bodemlagen ben je ook lekker met aarde en plantjes bezig. Het is een gezellige, laagdrempelige workshop om aan deel te nemen: iedereen kan een ecosysteem maken!

Neem een glazen pot mee, groot genoeg om je hand erin te stoppen. Het liefst met een kurken deksel of een weckpot met rubbertjes. (Metalen deksels gaan gauw roesten.) Er zijn schorten en handschoenen beschikbaar als je niet met blote handen in de aarde wilt wroeten.

Je kunt ook een pot à € 15 aanschaffen via het inschrijfformulier. Er staat dan een met kurken dop voor je klaar. Kies bij betalen de juiste optie! Plantjes en aarde zijn in de prijs inbegrepen, evenals koffie, thee en iets lekkers. www.the-work-shop.nl

Locatie