Cursus Stof Bedrukken in The Work-Shop
Cursus Stof Bedrukken in The Work-Shop Marja Macville

Cursus Stof Bedrukken in The Work-Shop

vrijdag 9 september 2022 19:00 tot vrijdag 23 september 21:30

Je maakt je in deze driedaagse cursus (9, 16 & 23 september) een techniek eigen waarmee je thuis eenvoudig zelf je stoffen kunt decoreren, voor je interieur (zoals kussenhoes, dekbedovertrek, etui, boekomslag) of kleding (T-shirt, bloes, jurk of sjaal). Je leert dit met kant en klare sjablonen en een sjabloon dat je zelf gaat snijden. Deze zijn steeds opnieuw te gebruiken. We oefenen met het werken met sjablonen eerst op papier en daarna op proeflapjes. Twee avonden werken we met blauw. De laatste avond gaan we werken met meerdere kleuren en kleurmengingen en krijg je tips over compositie.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of ontwerpen om mee te doen. De kracht zit hem juist in de eenvoud. Marja doet je stap voor stap voor hoe je met eenvoudige patronen en motieven iets bijzonders maakt van je stof.  

We werken na de oefenlapjes op linnen en katoen (stof van ± 50 x 50 cm).  Er is meer stof te koop als je groter wilt werken of thuis verder wilt gaan. Daarvoor zijn ook starterspakketten à € 29,95 te koop, met alle benodigdheden en een heldere handleiding. Alle info vind je op https://www.the-work-shop.nl/workshops/stof-bedrukken-2/

Locatie