Logo SSRH
Logo SSRH Annie Timmermans

Open avond Sportieve Recreatie Houten

maandag 26 september 2022 20:30 t/m 22:00

Wil je sportief, ongedwongen en gezellig bewegen? 

Kom sporten bij Sportieve Recreatie Houten (SSRH)!

SSRH biedt al jarenlang aan volwassenen in Houten en omstreken de mogelijkheid om gezellig en gevarieerd te (bal)sporten. Geen toestellen, competitie of sportschool, maar met elkaar in de zaal partijtjes spelen! Elke sportavond staan er twee andere balsporten op het programma en is er een sportleider aanwezig. Ervaring in een balsport is niet nodig: het gaat om sportief en gezellig meedoen. 

Wanneer en waar? Vanaf september tot en met april/mei sporten we elke maandag en vrijdag. Op maandagavond vanaf 20.30 tot 22.00 uur in sporthal De Slinger. En op vrijdagavond vanaf 20.00 tot 21.30 uur in sporthal De Wetering. De meeste sporters komen één avond, maar twee avonden is natuurlijk ook mogelijk.

Meer info: www.ssrh.nl of meld je aan voor een paar gratis proeflessen via info@ssrh.nl of WhatsApp 0636373389

Locatie

  • Sporthal de Slinger
    De Slinger 44
    3995de
    Houten