Nationale Tussenjaarbeurs bij Yuverta mbo Houten
Nationale Tussenjaarbeurs bij Yuverta mbo Houten

Nationale Tussenjaarbeurs bij Yuverta mbo Houten

donderdag 30 juni 2022 16:00 t/m 21:00

Heb je (binnenkort) een mbo- of havo/vwo-diploma behaald? Dan kun je natuurlijk gaan doorstuderen. Maar een tussenjaar is zeker ook een mogelijkheid!

Op donderdag 30 juni van 16 tot 21 uur is De Nationale Tussenjaarbeurs bij Yuverta mbo Houten, Randhoeve 2. Met stands en infosessies van aanbieders van tientallen activiteiten voor in een tussenjaar, in binnen- en buitenland, waarvoor rijke ouders niet per se nodig zijn.

 

Wil je weten wat voor jou de beste invulling van een tussenjaar is? Kosten en risico’s hierbij beperken? En dit jaar gebruiken om jouw kans op een fijne (studie)loopbaan te vergroten? Meld je gratis aan bij via Tussenjaarkenniscentrum.nl.

Locatie