Klem op de schommel
Klem op de schommel Rina Knopper

Houtense jongen zit klem op de schommel

2 augustus 2021 om 12:45 Overig

HOUTEN De bewoners rondom het speelveldje aan de Oranje Nassauweg en de Wethouder van Rooijenweg keken zondagavond laat vreemd op toen de brandweerwagen voor de deur stopte. Het was al donker en de buurtbewoners hadden geen notie van hetgeen zich op het veld afspeelde.

door Rina Knopper

Toen de brandweer met groot materieel stopte en men polshoogte ging nemen, werd duidelijk waarvoor de brandweer uitrukte. Een van de ‘hangjongeren’, genaamd Bram was namelijk in het stoeltje van de peuterschommel gaan zitten. Dat ging in eerste instantie goed, maar toen Bram vond dat hij genoeg had geschommeld, lukte het hem op geen enkele manier om los te komen van het stoeltje. Na ongeveer een half uur zonder enig resultaat van alles te hebben geprobeerd, besloten de jongens de brandweer te bellen voor bijstand.

Een moedige brandweerman schroefde de zitting los van het stoeltje en Bram stapte zichtbaar opgelucht uit zijn benarde positie. De brandweer heeft het stoeltje meegenomen voor overdracht aan de gemeentelijke medewerker.

(De foto’s zijn door omstandigheden niet van goede kwaliteit)

Klem op de schommel
Klem op de schommel
Klem op de schommel
Klem op de schommel
advertentie
advertentie