Tarikh Janssen in de monoloog Sonny Boy.
Tarikh Janssen in de monoloog Sonny Boy. Annemieke van der Togt

Deze week in Theater Aan de Slinger

17 april 2024 om 16:03 Podiumkunsten

HOUTEN Zaterdag 20 april treden The Wieners op in Aan de Slinger. Verwacht op deze avond een ode aan de oude rock-’n-roll- en countryhelden. Met ruim 120 shows per jaar is The Wieners de meest optredende rock-’n-rollband van Nederland. Muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel. 

Meer een toneelfan? In het jaar dat het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl 20 jaar bestaat, brengt Solo Stories een monoloog gebaseerd op deze internationale bestseller, gespeeld door Tarikh Janssen. In de voorstelling komen Rika en Waldemar Nods wederom tot leven, maar nu door de ogen van hun zoon. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waarin hij niet altijd even welkom was. Te zien in de Theaterzaal op donderdag 25 april. 

Zondag 28 april kun je genieten van de dansshow Bottom Line door UC CREW: de nieuwste generatie dansers in Utrecht, een groep hardwerkende jongeren met diverse achtergronden die samen zijn gebracht door hun passie voor dans. Door shows, lessen en wedstrijden delen zij deze passie in binnen- en buitenland. Hun missie: de kracht van dans, hiphop en Utrecht de hele wereld over laten gaan.

FILMS IN DE KLEINE ZAAL

Vrijdag 19 april draait de Deense film The Promised Land met onder anderen Mads Mikkelsen. Een historisch drama over de vaderloze kapitein Ludvig von Kahlen, met één doel: gehoor geven aan de oproep van de koning om het land te bewerken en rijkdom en eer voor zichzelf te verwerven.
De Franse film Ama Gloria over de zesjarige Cléo uit Parijs is te zien op donderdag 25 april. Sinds haar geboorte wordt ze opgevoed door de Kaapverdische Gloria, terwijl haar alleenstaande vader zelden thuis is. Cléo en Gloria zijn onafscheidelijk. Tot Gloria een telefoontje krijgt van haar familie en ze dringend terug naar huis moet om voor haar eigen kinderen te zorgen.
Verder nog op de agenda: C’è ancora domani op 11 en 20 april, In dienst van de vrede op woensdag 24 april, Un Métier Sérieux op 26 april en De Terugreis op zondag 28 april.

Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl 

WINACTIE

Win twee vrijkaarten voor de film Ama Gloria op donderdag 25 april om 19.45 uur. Stuur vóór dinsdag 23 april een e-mail naar houtensnieuws@bdu.nl met Ama Gloria in het onderwerpveld.

advertentie
advertentie